Hong Kong

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Hong Kong

Eladó ingatlan Hong Kongban

Hong Kong egy délkelet-kínai autonóm terület. A múltban ez egy brit kolónia volt. A városi központ élénk és sűrűn lakott, és fontos kikötő és globális pénzügyi csomópont egy felhőkarcolókkal ellátott panorámával. A központi kerület olyan műemlékek otthona, mint például Ieoh Ming Pei's Bank of China torony. Hong Kong az egyik leghíresebb bevásárlóhely, amely testreszabott ruhákról és a Temple Street éjszakai piacáról híres. Keleten, délen és nyugaton a Dél-kínai-tenger veszi körül, és Guangdong városában északon, a Shenzhen folyón fekszik Shenzhen városával.

Ha úgy döntött, hogy Hongkongba költözik, vagy csak eladásra szánt ingatlant keres Hongkongban, akkor tudnia kell, hogy a kormány új adót vezetett be a megüresedésre és az előzetes eladási rendszer korlátozásait. Ennek ellenére a lakásárak várhatóan további 7% -kal emelkednek a következő hat hónapban. Az eladási arány megőrzése érdekében a fejlesztők valószínűleg kisebb apartmanokat építnek.

A hongkongi 2018. évi előrejelzés szerint az év közepén a házárak emelkedő tendenciája lassulni fog a második felében, miután a kormány új üresedési adót és értékesítés előtti adókorlátozásokat vezet be. A Hongkongban eladó ingatlanok árainak további 7% -kal kellene emelkedniük a következő hat hónapban. Az eladási arányok megóvása érdekében a fejlesztők valószínűleg kisebb apartmanokat építnek. Az új apartmanok átlagos mérete már körülbelül 40% -kal csökkent az elmúlt 6 évben.

Kisebb egységek és olcsóbb árak fejlesztői finanszírozással hozzájárultak az elsődleges piacon az erős eladásokhoz, mivel a fejlesztőknek sikerült a legtöbb új projektben elindított egységek több mint 50% -át eladni.

Június végén a kormány hat új kezdeményezést jelentett be a város lakhatási problémáinak kezelésére. Ezek között volt az elsődleges piac erősen spekulatív ünnepi adó.

A kormány azon döntése, hogy további kezdeményezéseket vezet be a város lakhatási kérdéseinek kezelésére, amikor a kamatlábak emelkednek, és a jelenlegi piaci ciklus már az utolsó szakaszában van, és kockázatokat hordoz. Amikor a piac megváltozik, az utóbbi években bevezetett összes hűtési intézkedés bármilyen válságot fokozhat, ami a piac szabad esését eredményezheti. Ezen felül egyre növekvő számú vásárló, aki Hongkongban eladó ingatlanok iránt érdeklődik, fejlesztői finanszírozáson alapszik, amely magasabb kamatlábakat alkalmaz, és nem igényel stressztesztet a vásárlók számára

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB